Overname ROS Finance versterkt positie in markt

FinancialLease.nl heeft branchegenoot ROS Finance overgenomen. Daarmee verstevigen we als online intermediair onze marktpositie als de grootste Financial Leasemaatschappij van Nederland.

De overname van ROS Finance markeert de tweede succesvolle acquisitie van FinancialLease.nl in iets meer dan een maand. Hiermee verstevigt FinancialLease.nl haar positie als de grootste financiële leasemaatschappij van Nederland. Door gebruik te maken van elkaars sterke punten en synergie te creëren, zijn wij vastbesloten om het leasevolume in de komende vijf jaar te verdubbelen tot maar liefst één miljard euro per jaar.

“Na de overname blijft ROS Finance een zelfstandig bedrijf met een eigen kantoor, net zoals de recente acquisitie van BD Lease. We zullen vooral samenwerken op het gebied van consumptief krediet om ons productaanbod verder te verbreden. Dit is de meerwaarde die voortkomt uit de overname,” verklaart Van Dijk.

Met een uitgebreid netwerk van autobedrijven, een solide reputatie in de markt en een toegewijd team van Lease Adviseurs en Relatiemanagers, blijven we ons inzetten om ondernemers te ondersteunen bij het verkrijgen van een passende autofinanciering en blijven we in staat om onze Partners te servicen zoals ze van ons gewend zijn.

Lees het volledige artikel op FinancialLease.nl.

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om jou direct als Partner aan te melden. Je kan ook zelf contact met ons opnemen via 085 – 043 17 77.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onderdeel van FinancialLease.nl

Financial Lease Partner is onderdeel van de marktleider FinancialLease.nl. Dit is hét automotive platform voor zakelijke rijders. Duizenden ondernemers bekijken dagelijks het ruime aanbod personen- en bedrijfsauto’s. Als Partner adverteer je gratis op FinancialLease.nl én vele andere autoplatformen.