24/7 online auto’s verkopen met iFrames

Online auto’s verkopen, ook na sluitingstijd? 

Dat kan met de iFrames van Financial Lease Partner! 

Wat zijn iFrames?

De iFrames zijn speciaal ontwikkeld om het verkopen van een auto middels Financial Lease makkelijker te maken. Financial Lease Partner biedt twee modules aan voor op de website van een autobedrijf. Deze modules maken het voor klanten mogelijk om ten alle tijden inzicht te krijgen in de actuele voorraad van een autobedrijf en de bijbehorende maandelijkse Financial Leaseprijzen. Er zijn twee aparte modules die je naadloos kunt integreren op jouw website. De modules worden kosteloos aangeboden door Financial Lease Partner.

Lease Calculator

Met de Lease Calculator kun je de autovoorraad op jouw website voorzien van actuele leaseprijzen. Door middel van deze iFrame kunnen klanten van jouw website direct zien wat de lease mogelijkheden voor hun zijn. Zo kunnen klanten gemakkelijk en snel online een aanvraag doen, waarbij hun gegevens rechtstreeks bij Financial Lease Partner terecht komen. Wij pakken deze aanvraag direct op, en koppelen binnen één werkdag een passend voorstel terug aan jou en de klant.

Voorraadmodule

De voorraadmodule is een losse webpagina op jouw site waarop de autovoorraad wordt getoond en waarmee elke auto voorzien is van een maandelijkse Financial Leaseprijs. Het verschil met de Lease Calculator is dat deze module een uitgebreide zoekfunctie biedt. Plaats de voorraadmodule op jouw website en geef de klant de mogelijkheid om alle Financial Leaseopties voor de auto van zijn of haar keuze te bekijken. Daarna kun je samen met de klant de looptijd en hoogte van het maandbedrag, in combinatie met een eventuele aanbetaling bespreken. 

Alle voordelen op een rij:
  • Gemak: De aanvragen komen automatisch binnen bij de Relatiemanager die ze direct oppakt. 
  • 24/7 verkopen: Buiten werktijd kunnen de aanvragen blijven binnenstromen.
  • Gratis: De iFrames worden kosteloos aangeboden door Financial Lease Partner. Jouw webbouwer kan hier zelf direct mee aan de slag.
Wil jij ook gratis en gemakkelijk 24/7 jouw verkoopkansen vergroten? Neem dan contact op met onze Relatiemanagers over de mogelijkheden en ervaar het gemak van de iFrames! 

Ook persoonlijk contact?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om jou direct als Partner aan te melden. Je kan ook zelf contact met ons opnemen via 085 – 043 17 77.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.