Voordelen autobedrijf

Wat biedt Financial Lease voor jouw autobedrijf?

Dagelijks helpen wij vele autobedrijven met de verkoop van hun autovoorraad. Als jouw Partner in Financial Lease weten we kosteloos extra verkoopkansen te creëren. Dit doen we door een scherpe Financial Lease oplossing te bieden voor ondernemers. Bij 9 van de 10 aanvragen weten wij een goedkeuring te verkrijgen en in veel gevallen is de deal nog dezelfde helemaal dag rond! Zelfs bij een afwijzing elders kunnen wij een financiering verstrekken.

De voordelen op een rij

Wat houdt een samenwerking in?

Showroom

Financial Lease Partner is dé partner in Financial Lease. Dagelijks ontzorgen wij tientallen autobedrijven, door de klant in de showroom te voorzien van een Financial Lease offerte. Hierbij staat service, vertrouwen, kwaliteit en persoonlijk contact voorop! Dankzij onze snelheid en ervaring met de verkoop van auto’s, kunnen wij de verkoper helpen en de marges op de auto’s tot wel 50% verhogen.

Online

Een samenwerking met Financial Lease Partner biedt veel mogelijkheden! Zo adverteer je gratis met de auto’s die je in voorraad hebt staan op FinancialLease.nl, maar kun je ook de eigen voorraad voorzien van leaseprijzen met de voorraad module. Daarnaast wordt er ook kosteloos geadverteerd op diverse grote autoportalen en Marktplaats.nl.

Ook voor merkdealers

Als merkdealer ben je meestal gebonden aan de vaste financiële instelling van het automerk. Wanneer je een zakelijke klant in de showroom hebt, bied je vanzelfsprekend als eerst een Financial Lease oplossing aan via de captive. Mocht deze deal niet doorgaan omdat de klant bijvoorbeeld niet kredietwaardig is of omdat de ondernemer nog geen jaarcijfers kan aanleveren, dan kan Financial Lease Partner 9 van de 10 keer wél een lease overeenkomst aanbieden. In de meeste gevallen heb je binnen één dag al een akkoord en behaal jij alsnog jouw targets!

Partner worden?
Vul je gegevens in.

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op
om al je vragen te beantwoorden of om jou direct als Partner aan te melden.
Je kan ook zelf contact met ons opnemen via 085 – 043 17 77.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.