Gratis adverteren

Gratis adverteren op FinancialLease.nl? Het is mogelijk met Financial Lease Partner. Wij plaatsen jouw autovoorraad op het online autoportaal met meer dan 100.000 nieuwe auto’s en occasions. FinancialLease.nl is de grootste online aanbieder op het gebied van Financial Lease. Door jouw autovoorraad hier GRATIS te vertonen, vergroot je het online bereik en zichtbaarheid van het aanbod van jouw autobedrijf.

Wat houdt een samenwerking in?

Showroom

Financial Lease Partner is dé partner in Financial Lease. Dagelijks ontzorgen wij tientallen autobedrijven, door de klant in de showroom te voorzien van een Financial Lease offerte. Hierbij staat service, vertrouwen, kwaliteit en persoonlijk contact voorop! Dankzij onze snelheid en ervaring met de verkoop van auto’s, kunnen wij de verkoper helpen en de marges op de auto’s tot wel 50% verhogen.

Online

Een samenwerking met Financial Lease Partner biedt veel mogelijkheden! Zo adverteer je gratis met de auto’s die je in voorraad hebt staan op FinancialLease.nl, maar kun je ook de eigen voorraad voorzien van leaseprijzen met de voorraad module. Daarnaast wordt er ook kosteloos geadverteerd op diverse grote autoportalen en Marktplaats.nl.

Lease Calculator op jouw website

Wil je de autovoorraad op jouw website voorzien van actuele leaseprijzen? Dat kan met onze Lease Calculator. Op deze manier kunnen klanten direct zien wat hun leasemogelijkheden zijn.

Via de Lease Calculator kunnen klanten een aanvraag doen, waarbij hun gegevens rechtstreeks bij Financial Lease Partner terecht komen. Wij pakken de aanvraag direct op, en koppelen binnen een korte tijd een passend voorstel terug aan jou en de klant.

Koppeling met jouw voorraad

Koppeling

Middels een koppeling kunnen wij al jouw auto’s tonen op FinancialLease.nl.

Gratis adverteren

Wij adverteren jouw autovoorraad op diverse autoportalen, zonder kosten.

Publiek bereik

Maandelijks hebben wij rond 500.000 unieke bezoekers op FinancialLease.nl.

Voorraadmodule op je website​

De voorraadmodule is een aparte pagina op jouw website waarin de autovoorraad wordt getoond en voorzien is van een maandelijkse Financial Leaseprijs. Het verschil met de Lease Calculator is dat deze module een uitgebreide zoekfunctie biedt.

Plaats de voorraadmodule op jouw website en bekijk samen met de klant alle Financial Leasemogelijkheden voor de auto van zijn of haar keuze. Je stemt samen de looptijd en hoogte van het maandbedrag af i.c.m. een eventuele aanbetaling.

Gratis adverteren?
Meld je aan als Partner

    Bekijk hier algemene voorwaarden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.