In gesprek met onze accountmanagers buitendienst

Dit jaar zijn we begonnen met het uitbreiden van ons team accountmanagers voor de buitendienst. Met als doel om Partners persoonlijk te bezoeken, beter te leren kennen en relaties te onderhouden. 

Het team bestaat uit Paul, Jerry, Mirko en Maurits, die allemaal zijn gestart aan het begin van dit jaar. Samen vormen zij een gedreven en enthousiast team dat dagelijks door heel Nederland reist, elk met zijn eigen toegewezen regio. Hierin vinden ze steeds beter hun weg.

Hoewel de focus op dit moment voornamelijk ligt op het onderhouden en (her-)activeren van bestaande dealers, zeggen ze allemaal vol overtuiging: “Als er zich een kans voordoet, zijn wij er als eerste bij!”. Elke maandag komen ze samen om terug te kijken op de voorgaande week en een planning te maken voor de komende week. Deze regelmatige bijeenkomsten stellen hen in staat om de successen te vieren, uitdagingen te bespreken en elkaar te ondersteunen bij het behalen van hun doelen.  

De ultieme ambitie is om ervoor te zorgen dat autobedrijven niet meer om ons heen kunnen. Wanneer ze een aanvraag doen, willen we dat ze automatisch aan Financial Lease Partner denken. We willen een vertrouwde partner zijn die hen op alle vlakken ondersteunt. En onze accountmanagers zetten zich daar volledig voor in. Dit zorgt ervoor dat onze Partners graag met hen samenwerken om succesvolle deals te sluiten. 

“Ik wil wel zien dat er iets gebeurt in mijn regio”, hun ambitie drijft ze om te zorgen dat partners graag met hen samenwerken en natuurlijk samen deals sluiten. 

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om jou direct als Partner aan te melden. Je kan ook zelf contact met ons opnemen via 085 – 043 17 77.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.