Partner van de Maand juni: Amra Cars

Elke maand roepen we een autobedrijf waar wij mee samenwerken uit tot Partner van de Maand.

Partner van de Maand juni:

Amra Cars

Jonge ondernemers Younes en Mounir Amrani boeken succes met hun autobedrijf, Amra Cars, dat ze in 2021 hebben opgericht. Midden in de corona-pandemie.

Ondanks twijfels van Mounir over het investeren van al zijn spaargeld, besloten de broers samen te werken. Nu zijn ze in de twintig en succesvol in de verkoop van populaire automerken zoals SEAT, Mercedes-Benz en Volkswagen.

Amra Cars is uitgegroeid tot een showroom met gemiddeld 18 auto’s en de broers hebben zichzelf als doel gesteld om hun voorraad binnen dezelfde maand te verkopen. “In ons hoofd is langer dan een maand verlies,” aldus Younes. Wat Amra Cars onderscheidt van andere autobedrijven, is het type auto’s dat ze verkopen. Namelijk sportieve varianten. Ze geven er vaak nog een eigen draai aan door de ramen te ‘smoken’, de chromen details te verwijderen of sportieve velgen te plaatsen.

Daarnaast vinden ze het erg belangrijk dat klanten zich op hun gemak voelen.

"Wij behandelen klanten als gasten,"

zegt Mounir. En de gastvrije aanpak werpt zijn vruchten af. Bij binnenkomst worden klanten warm ontvangen en de broers tonen oprechte interesse in hun wensen en behoeften.

Sinds een jaar werken ze samen met Financial Lease Partner, hoewel de echte doorbraak kwam toen ze een vaste contactpersoon kregen toegewezen. Volgens Younes heeft dit alles veranderd: “Hierdoor nam ik het serieuzer en waren we bereid meer in te zetten. Het werkt gewoon veel beter met een vaste contactpersoon, iemand die altijd bereikbaar is. Naast de snelle service en enthousiaste medewerkers zijn ze ook goed in hun werk.”

In 2023 hopen ze zowel hun showroom als voorraad uit te breiden, maar ze willen wel in de buurt blijven. Ze zoeken momenteel naar een locatie op het industrieterrein van Nieuwegein.

De broers blijven vastberaden om hun bedrijf verder te laten groeien en hun klanten de beste ervaring te bieden bij Amra Cars.

Benieuwd naar de voorraad occasions? Bekijk hier de website van Amra Cars.

Ook persoonlijk contact?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om jou direct als Partner aan te melden. Je kan ook zelf contact met ons opnemen via 085 – 043 17 77.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onderdeel van FinancialLease.nl

Financial Lease Partner is onderdeel van de marktleider FinancialLease.nl. Dit is hét automotive platform voor zakelijke rijders. Duizenden ondernemers bekijken dagelijks het ruime aanbod personen- en bedrijfsauto’s. Als Partner adverteer je gratis op FinancialLease.nl én vele andere autoplatformen.