Partner van de Maand augustus: Autobedrijf Iwema

Elke maand roepen we een autobedrijf waar wij mee samenwerken uit tot Partner van de Maand.

Partner van de Maand augustus:

Autobedrijf Iwema

In 2010 werd autobedrijf Iwema opgericht door Herman, die met slechts 2 auto’s zijn bedrijf startte. In een kleine hal van 50 m2 had hij een brug staan en op het buitenterrein stonden een paar auto’s. Van zijn passie maakte hij zijn werk.

Tegenwoordig telt het team van Autobedrijf Iwema 4 medewerkers, af en toe versterkt door stagiairs. Ze hechten waarde aan de presentatie van de auto’s, zo worden ze wekelijks gewassen en in de wax gezet.

Afgelopen jaar zat Autobedrijf Iwema in de lift. In de eerste twee kwartalen behaalden ze dezelfde omzet als in heel 2022. Al blijft Herman hier bescheiden onder: “Het komt door de markt natuurlijk hé, niet door mij”. Hij verkoopt veel premium merken zoals Mercedes-Benz, BMW en Volkswagen. Zijn selectieproces is grondig; hij kiest alleen auto’s waar hij zelf ook in zou willen rijden. Herman staat achter hetgeen wat hij verkoopt, dit maakt de verkoop ook gemakkelijker. 

“De auto’s die ik koop zijn precies zoals ik ze zelf zou willen hebben”

Hij richt zich op het middensegment van de markt, met modellen die beginnen bij €25.000. Af en toe heeft hij er een “dikke beuker” tussen zitten, “dan gaat het hard”. Hij kiest er dus bewust voor om dit segment te blijven bedienen. 

Autobedrijf Iwema werkt al ongeveer 3 jaar met ons samen. En nu mogen we ze met trots uitroepen tot ‘Partner van de Maand’. Benieuwd naar het ruime aanbod van Autobedrijf Iwema? Bekijk het hieronder.

Onderdeel van FinancialLease.nl

Financial Lease Partner is onderdeel van de marktleider FinancialLease.nl. Dit is hét automotive platform voor zakelijke rijders. Duizenden ondernemers bekijken dagelijks het ruime aanbod personen- en bedrijfsauto’s. Als Partner adverteer je gratis op FinancialLease.nl én vele andere autoplatformen. 

Ook persoonlijk contact?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om jou direct als Partner aan te melden. Je kan ook zelf contact met ons opnemen via 085 – 043 17 77.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.