COVID-19 UPDATE: Autoverkoop blijft mogelijk voor zakelijke klanten

De zakelijke auto verkoop gaat door!

Het bezoek aan de showrooms bij autobedrijven wordt tot en met 19 januari 2021 beperkt, maar deze blijft wel beschikbaar voor de zakelijke dienstverlening. Dit betekent dat ondernemers op afspraak een auto kunnen bezichtigen of een proefrit kunnen maken. Ook de aflevering van de auto is nog steeds mogelijk.

Online oriëntatie voor zakelijke auto

Nu het bezoeken van de showrooms alleen op afspraak kan, is het online vinden van de juiste zakelijke auto belangrijker dan ooit. Ondernemers vinden op FinancialLease.nl hun nieuwe auto of occasion en kunnen gratis een vrijblijvende offerte aanvragen. Bij Financial Lease Partner helpen we jou bij het inplannen van een proefrit en de afwikkeling van de Financial Lease administratie.

Aangepaste maatregelen B2B verkoop

Liever een video kijken? Hieronder vind je de maatregelen die gelden voor de verkoop aan zakelijke klanten, uitgelegd door de BOVAG.

Meer informatie?

Partners kunnen dagelijks terecht bij onze Lease Adviseurs voor vragen omtrent de verkoop van hun autovoorraad. Neem direct contact op met jouw persoonlijke Lease Adviseur of maak een belafspraak.

Ja, ik wil ook Partner worden!
Neem contact met mij op.

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om jou direct als Partner aan te melden. Je kan ook zelf contact met ons opnemen via 085 – 043 17 77.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.