Einde kwartaal: tijd voor belastingaangifte

Het is het einde van het eerste kwartaal. Sluiten jouw klanten deze maand nog een leasecontract? Dan kunnen ze in april direct het volledige btw-bedrag terugvorderen bij hun belastingaangifte. Hiermee kan jij jouw maand goed afsluiten én die van jouw klant goed starten! 

Einde kwartaal

Direct btw terugvorderen

Is de proefrit door jouw klant al ingepland? Maak nog tijdens de rit de deal rond! Adviseer jouw klanten en als ze overtuigd zijn, is het beter om deze maand nog hun contract rond te maken. Dan ontvangen ze in april namelijk hun btw alweer terug. En dan rijden ze ook nog eens binnen no-time in hun nieuwe auto. 

Haal het maximale uit het kwartaal

Vaak zijn fiscale voordelen voor ondernemers een trigger om te kiezen voor een financial leaseauto. En dit biedt een mooie kans om je eigen omzet te verhogen, maar ook de klanttevredenheid te vergroten door hen direct voordeel te bieden. Klanten waarderen het als je meedenkt en helpt om het maximale uit hun aankoop te halen.

Ondernemers die geen btw betalen

Ja, ook die bestaan. Wellicht ken je de branches die zijn vrijgesteld zijn van btw wel, maar wij zetten ze nog even voor je op een rijtje:

  • Zorgmedewerkers
  • Sportorganisaties en sportclubs
  • Sociaal-culturele instellingen
  • Financiële diensten en verzekeringen
  • Componisten, schrijvers en journalisten
  • Kinderopvang
  • Fondswervende activiteiten

Slimme afsluiting van het kwartaal

Voor autobedrijven die hun verkoop willen stimuleren en ondernemers die op zoek zijn naar fiscale voordelen, biedt het einde van het kwartaal een interessante mogelijkheid. Laat jouw klanten zonder wachttijd rijden in hun nieuwe auto en verhoog de omzet van dit kwartaal.

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om jou direct als Partner aan te melden. Je kan ook zelf contact met ons opnemen via 085 – 043 17 77.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.