Extra verkopen met Equipment Lease

Op zoek naar extra verkoopkansen in de showroom?

Dat kan natuurlijk met Equipment Lease bij Financial Lease Partner.

Wat is Equipment Lease?

Equipment Lease is een vorm van financiering maar dan gericht op bedrijfsmiddelen die de klant nodig heeft voor zijn of haar onderneming. Denk bijvoorbeeld aan een scooter, aanhangwagen of groot materieel. De klant gaat een financiering aan voor de aanschaf van het materiaal, en betaalt dit volgens de leaseovereenkomst in termijnen terug aan de verstrekker van de financiering.

Het verschil tussen Financial Lease en Equipment Lease

Waar Financial Lease hoofdzakelijk is bedoeld als financiering voor het aanschaffen van bedrijfsauto’s en personenauto’s, richt Equipment Lease zich in de breedste zin op alle materialen voor een onderneming. Denk bijvoorbeeld aan andere bedrijfsmaterialen zoals het betimmeren van je bedrijfswagen, maar ook een extra set banden op velg of een fietsendrager kan worden meegenomen in de financiering.

Heb je groter materieel zoals trucks, tractoren of hoogwerkers? Ook die bedrijfsmiddelen kun je verkopen middels Equipment Lease.

Upselling met Equipment Lease

Equipment Lease biedt een mooie kans voor upselling. Het is voor de klant namelijk mogelijk om naast een Financial Lease voor het voertuig ook Equipment Lease af te sluiten voor materiaal of toebehoren. Het is zelfs mogelijk om de klant Equipment Lease aan te bieden zonder dat deze een auto dient af te nemen.

Voordelen voor jou:

  • Extra verkoopkansen
  • Ook wanneer de klant geen voortuig nodig heeft
  • Bepaal samen met de klant de looptijd en hoogte van het contract 

Voordelen voor jouw klanten:

  • Bedrijfsmiddelen kopen middels een voordelige financiering
  • Fiscale voordelen zoals renteaftrek en btw teruggave, net als Financial Lease
  • Behoud het vermogen binnen de onderneming
  • Direct economisch eigenaar van de bedrijfsmiddelen

Benieuwd naar de extra verkoopkansen die Equipment Lease jou kan bieden? Neem dan contact op met onze Relatiemanagers en vraag naar de mogelijkheden! 

Ook persoonlijk contact?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om jou direct als Partner aan te melden. Je kan ook zelf contact met ons opnemen via 085 – 043 17 77.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.