Financial Lease voor merkdealers

Als merkdealer ben je meestal gebonden aan de vaste financiële instelling van het automerk. Wanneer je een zakelijke klant in de showroom hebt, bied je vanzelfsprekend als eerst een Financial Lease oplossing aan via de captive. Mocht deze deal niet doorgaan omdat de klant bijvoorbeeld niet kredietwaardig is of omdat de ondernemer nog geen jaarcijfers kan aanleveren, dan kan Financial Lease Partner 9 van de 10 keer wél een lease overeenkomst aanbieden. In de meeste gevallen heb je binnen één dag al een akkoord en behaal jij alsnog jouw targets!

Voordelen voor autoverkopers

Waarom Financial Lease Partner?​

Financial Lease Partner is dé betrouwbare kennispartner en helpt autobedrijven bij het verkopen van auto’s middels Financial Lease. Financial Lease Partner is een onafhankelijke partij en werkt samen met diverse banken. Door het persoonlijke en directe contact met de banken kunnen wij snel schakelen. Wij weten precies bij welke bank we een Financial Lease aanvraag kunnen indienen gebaseerd op de specifieke situatie van de ondernemer in de showroom.

Financial Lease Partner biedt volledige administratieve ontzorging van de Financial Lease aanvraag. In sommige gevallen kunnen wij zelfs een aanvraag in behandeling nemen met slechts een telefoonnummer van de klant. Wij faciliteren in het verkoopproces en helpen autoverkopers het maximale uit de verkoop te halen.

Gratis adverteren van de autovoorraad​

Wij nemen niet alleen Financial Lease aanvragen behandeling, maar het is ook mogelijk om gratis de autovoorraad te adverteren op ons autokanaal FinancialLease.nl. Op dit kanaal hebben ondernemers keuze uit meer dan 60.000 nieuwe auto’s en occasions. Door de voorraad aan te bieden op onze website en gratis te adverteren op andere autoportalen versterken wij de online zichtbaar- en vindbaarheid van het autobedrijf.

Snel een deal sluiten​

Bij Financial Lease Partner krijg je, in tegenstelling tot de captive, wél snel een akkoord op de Financial Lease aanvraag. Zo behaal je zonder extra inzet sneller jouw verkooptarget.

Wanneer de deal rond is en de klant tevreden wegrijdt in zijn of haar (nieuwe) auto, is het nog niet klaar: Financial Lease Partner biedt namelijk een interessant beloningssysteem. Zo kun je kiezen voor cadeaubonnen, provisie i.c.m. cadeaubonnen of alleen provisie. Op deze manier kunnen wij inspelen op de behoeften van zowel de autoverkoper als de directie.

Ja, ik wil ook Partner worden!
Neem contact met mij op.

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om jou direct als Partner aan te melden. Je kan ook zelf contact met ons opnemen via 085 – 043 17 77.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.