Verschil tussen kopen en leasen

Veel mensen denken dat het leasen van een auto duurder is dan in één keer een grote investering te doen door de auto direct te kopen. Echter brengt een Financial Lease auto veel voordelen met zich mee, waardoor je als ondernemer uiteindelijk meer geld overhoudt om in het bedrijf te investeren.

Voordelen voor de klant

Voordelen van Financial Lease Partner voor verkopers

Zowel bij een auto kopen als een auto leasen is de ondernemer direct eigenaar van het voertuig. Met Financial Lease is de bank juridisch eigenaar (de auto geldt als onderpand) en is de ondernemer economisch eigenaar. Als eigenaar van de auto profiteer je van vele fiscale voordelen. Hierdoor is Financial Lease voordeliger dan bijvoorbeeld Operational Lease, waarbij de leasemaatschappij eigenaar blijft van de auto. Net als bij een gekochte auto bepaalt de ondernemer zelf waar het onderhoud wordt gedaan, waar de verzekering wordt ondergebracht en hoeveel kilometers er met de auto wordt gereden.

De voordelen op een rij

Direct een Financial Lease aanvraag doen

Financial Lease Partner staat dagelijks klaar voor autoverkopers die een Financial Lease aanvraag willen indienen voor hun klant in de showroom. Deze aanvragen worden opgepakt door een ervaren team van Lease Adviseurs; snelheid, professionaliteit en klantvriendelijkheid zijn onze kernwaarden.

Dien direct een aanvraag in of neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Liever persoonlijk contact?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op
om al je vragen te beantwoorden of om jou direct als Partner aan te melden.
Je kan ook zelf contact met ons opnemen via 085 – 043 17 77.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.