Partner van de Maand april: A6.nl

In 2022 roepen we elke maand een autobedrijf waar wij mee samenwerken uit tot Partner van de Maand.

Partner van de Maand april is:

A6.nl
Partner van de maand april: A6.nl

Henk Jan Meijer heeft in 2010 A6.nl opgericht. Hij had al eerder een ander autobedrijf, maar de droom om aan het roer te staan van een groot autobedrijf bleef. Hij waagde twaalf jaar een sprong in het diepe en kon zo zijn jongensdroom verwezenlijken. Maar Henk Jan staat er natuurlijk niet alleen voor: “Bij A6.nl werken we met 6 collega’s: twee in het management, twee in de verkoop en twee in de garage”, aldus Albert Jan, Managing Director.

Het succes van A6.nl (ze verkopen meer dan 1.500 auto’s per jaar) zit hem in de locatie: “Wij zijn een onderneming waar Friese nuchterheid en betrouwbaarheid voorop staat”, vertelt Albert Jan. “A6.nl is een hele platte organisatie, waarbij wij geen stropdassen dragen of ellenlange gesprekken voeren.” Dat het autobedrijf in Friesland gevestigd is, is geen probleem: “Onze klanten komen vanuit het hele land, niet alleen hier uit de regio.”

A6.nl werkt al sinds 2015 samen met Financial Lease Partner. Albert Jan: “Wij zijn blij dat Financial Lease Partner ons volledig ontzorgt, omdat jullie ons ondertussen zo goed kennen. Daarmee zijn jullie echt een verlengstuk van ons bedrijf geworden.”

Benieuwd naar de heren achter A6.nl of een kijkje nemen in de voorraad? Check hier de website of volg A6.nl op Instagram.

Ook persoonlijk contact?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om jou direct als Partner aan te melden. Je kan ook zelf contact met ons opnemen via 085 – 043 17 77.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.