Partner van de maand april: Haaima Hylkema

Elke maand roepen we een autobedrijf waar wij mee samenwerken uit tot Partner van de maand.

Partner van de maand april

Haaima Hylkema
Partner van de maand april: Haaima Hylkema

Haaima Hylkema is de eerste dealergroep die de titel ‘Partner van de maand’ weet te bemachtigen. Het bedrijf is ontstaan uit een fusie tussen twee familiebedrijven: Haaima en Hylkema. Beiden zijn al meer dan 35 jaar actief als Peugeot dealer in de provincie Friesland en de Noordoostpolder. Door hun hechte samenwerking werden ze eigenlijk al gezien als één bedrijf, nog voordat ze officieel fuseerden in 2022. En zelfs na die fusie hebben ze hun vertrouwde bedrijfscultuur weten te behouden.

“Wat ons onderscheidt is dat we een grote dealerholding zijn, maar toch dat familiegevoel behouden” 

Met meer dan 100 jaar ervaring hechten ze veel waarde aan persoonlijke aandacht. Hierdoor hebben ze een zeer loyale klantenbase. En dit doen ze niet alleen. Samen met zo’n 250 toegewijde collega’s zetten ze zich volledig in voor de tevredenheid van klanten. Wat terug te zien is in hun verkoopcijfers. Ze verkopen jaarlijks namelijk zo’n 5.000 voertuigen. 

Hoewel personenauto’s geliefd zijn bij de klanten – vooral de Peugeot 208 en 2008 zijn erg populair- valt hen op dat dit jaar ook de vraag naar bedrijfsauto’s met grijs kenteken is toegenomen. Dit is het laatste jaar dat klanten profiteren van de grijskentekenregeling. Willen klanten dit jaar nog een maatwerk voertuig geleverd krijgen? Dan moeten ze snel zijn. Standaard modellen blijven wel beschikbaar tot het einde van het jaar. 

Het aanbod van Haaima Hylkema is divers, maar jong gebruikte voertuigen blijven het meest populair. Daarnaast zien ze dat elektrisch rijden ook in het noorden van Nederland steeds populairder wordt. Nu de wegenbelasting minder snel gaat afbouwen, is er meer vertrouwen om elektrisch te rijden. Ook doordat de prijzen tussen benzine en elektrische voertuigen nu ook dichter bij elkaar liggen.

Sinds 2020 is er een succesvolle samenwerking met Financial Lease Partner. Hier zijn ze erg over te spreken. Naast het vergroten van de online zichtbaarheid, zien zij onze inzet terug. Ze kijken uit naar verdere groei en zijn optimistisch over de kansen die dit jaar met zich meebrengt. “Zeker met de gebruikte bedrijfswagens die terugkomen, kunnen we van 2024 een heel mooi jaar maken”. 

Benieuwd naar het ruime aanbod van Haaima Hylkema?

Onderdeel van FinancialLease.nl

Financial Lease Partner is onderdeel van de marktleider FinancialLease.nl. Dit is hét automotive platform voor zakelijke rijders. Duizenden ondernemers bekijken dagelijks het ruime aanbod personen- en bedrijfsauto’s. Als Partner adverteer je gratis op FinancialLease.nl én vele andere autoplatformen. 

Ook persoonlijk contact?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om jou direct als Partner aan te melden. Je kan ook zelf contact met ons opnemen via 085 – 043 17 77.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.