Partner van de Maand maart: Van Hunnik Bedrijfswagens

Elke maand roepen we een autobedrijf waar wij mee samenwerken uit tot Partner van de Maand.

Partner van de Maand april:

Van Hunnik Bedrijfswagens
Partner van de Maand april: Van Hunnik Bedrijfswagens

Toen Joop van Hunnik in 1994 met de verkoop van verschillende vervoersmiddelen startte, verkocht hij niet alleen bedrijfswagens, maar ook vrachtwagens en boten. Het aanbod werd voornamelijk voorzien door een Duitse leasemaatschappij.

Na zes jaar verruilde Joop en zijn companen hun bureaucontainer voor een ruim bedrijfspand. Inmiddels heeft ieder een eigen kantoor en hebben ze hun voorraad vervijftigvoudigd. Met zo’n 400 bedrijfswagens uit voorraad leverbaar is Van Hunnik Bedrijfswagens een van de grootste autobedrijven van Nederland. Van Hunnik verkoopt met een team van acht collega’s ongeveer 20-30 bedrijfswagens per week. 

Van Hunnik Bedrijfswagens is een internationale onderneming. Ze exporteren bedrijfswagens naar o.a. Scandinavië, IJsland en zelfs naar Curaçao.  

Maar waarom kiest men dan voor Van Hunnik Bedrijfswagens? “Mensen willen het liefst gisteren nog rijden”, aldus Menno Breunissen, verkoopadviseur. “En het feit dat alles uit voorraad leverbaar is: vandaag gekocht, is vaak deze week nog rijden,” gaat Mats Lemmers, specialist in Financial Lease verder. “We geven integer advies en bieden transparante prijzen. De service en expertise is voor klanten dan ook een reden om terug te komen.” 

“Sinds 2020 werken we samen met Financial Lease Partner en ze handelen ontzettend snel. Ze bieden goede rentepercentages en zijn direct in hun contact,” vertelt Mats: “Ik raad iedereen aan om samen te werken met deze kanjers!” 

Benieuwd naar de voorraad bedrijfswagens? Check hier de website van Van Hunnik Bedrijfswagens.

Ook persoonlijk contact?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om jou direct als Partner aan te melden. Je kan ook zelf contact met ons opnemen via 085 – 043 17 77.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.