Partner van de Maand augustus: Autostad Den Haag

In 2022 roepen we elke maand een autobedrijf waar wij mee samenwerken uit tot Partner van de Maand.

Partner van de Maand augustus is:

Autostad Den Haag
Autostad Den Haag Partner van de Maand

Selman Yavuz richtte in 2011, samen met een compagnon, Autostad Den Haag op. Tegenwoordig runt Selman het autobedrijf samen met zijn broer. “Op 17 jarige leeftijd verkocht ik al auto’s en dan voornamelijk de Ford KA. De passie voor het kopen is nog steeds hetzelfde, maar het segment en aanbod auto’s is uitgebreid.” Gemiddeld worden er per maand tussen de 30 en 50 personenauto’s verkocht bij Autostad Den Haag.

“De professionele werkwijze, het aanbod auto’s en onze gastvrijheid. Dat zijn de ingrediënten die ons kenmerken,” gaat Selman verder. Klanten die eenmaal een auto hebben gekocht bij Autostad Den Haag komen dan ook graag terug in de showroom, die maar op een steenworp afstand ligt van het centrum. De showroom is recent helemaal vernieuwd en ziet er zeer strak uit.

De succesvolle samenwerking tussen Autostad Den Haag en Financial Lease Partner is begonnen in 2018. Zowel Selman als zijn Relatiemanager zijn zeer tevreden met de samenwerking. “Ik kan het heel goed vinden met mijn vaste contactpersoon Mirko, ik kan hem altijd benaderen en hij helpt ons altijd direct op weg. We blijven lekker zo doorgaan!”

Benieuwd naar de voorraad personenauto’s? Check hier de website van Autostad Den Haag. 

Ook persoonlijk contact?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om jou direct als Partner aan te melden. Je kan ook zelf contact met ons opnemen via 085 – 043 17 77.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.