Partner van de Maand december: Blom Auto

In 2022 roepen wij elke maand een autobedrijf waar wij mee samenwerken uit tot Partner van de Maand.

Partner van de Maand december is:

Blom Auto

Vanuit zijn jarenlange werkzaamheden en ervaring in de automotive, startte Jasper Blom zijn eigen autobedrijf in 2016. In eerste instantie combineerde hij de in- en verkoop van auto’s met andere werkzaamheden in de automotive. Het runnen van het autobedrijf ging hem zo goed af dat hij besloot om zich volledig te gaan focussen op Blom Auto. Dat resulteerde anderhalf jaar geleden in het openen van zijn eigen showroom in Heino. Hier vanuit handelt hij voornamelijk in personenauto’s maar ook in lichte bedrijfsauto’s.

“Ik heb 22 jaar ervaring in het verkopen van auto’s, hierdoor weet ik precies wat de klant nodig heeft en waar de klant naar op zoek is”, vertelt Jasper. Dat klanten meer dan tevreden uit de showroom weglopen bij Jasper, komt ook door zijn passie voor het vak. “Als ik kijk naar de reviews die ik krijg, dan ben ik zeker tevreden met hoe het gaat”.

De relatie tussen Financial Lease Partner en Blom Auto bestaat al ruim drie jaar. “De offertes zijn helder, de terugkoppeling naar de klant is altijd duidelijk en eerlijk, en als ik een aanvraag indien heb ik snel een antwoord. Ja, het werkt gewoon prettig,” aldus Jasper.

We vroegen Jasper ook wat de plannen zijn voor de toekomst van Auto Blom. Jasper: “We bestaan nog maar 5 jaar, maar binnen die tijd zijn we best wel snel gegroeid. Momenteel ben ik zeer tevreden met hoe het allemaal loopt, ik wil me graag wat meer focussen op de details zodat de kwaliteit van onze diensten nog beter wordt.”

Benieuwd naar de voorraad personenauto’s en lichte bedrijfswagens? Check hier de website van Blom Auto.

Ook persoonlijk contact?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om jou direct als Partner aan te melden. Je kan ook zelf contact met ons opnemen via 085 – 043 17 77.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.