Partner van de Maand februari: Heger & Veldwijk

In 2022 roepen we elke maand een autobedrijf waar wij mee samenwerken uit tot Partner van de Maand.

Partner van de Maand februari is:

Heger & Veldwijk Automotive

De oprichters van Heger & Veldwijk Automotive, Reinier en Germen, zijn in 2019 samen gestart met het autobedrijf in Harderwijk. In het begin verkochten de heren uitsluitend Fiat 500 auto’s, maar nu bevinden zij zich sinds enige tijd in het exclusieve segment. Hierdoor komen klanten vanuit het hele land langs in hun showroom. Eind december hebben ze een nieuwe website gelanceerd. Hierover waren wij als online speler natuurlijk erg enthousiast! Door de goede conversie, mooie foto's en het prettige contact, hebben we Heger & Veldwijk Automotive uitgeroepen tot Partner van de Maand!

Naast Reinier en Germen, werkt ook Hendri bij Heger & Veldwijk: “Hij heeft eerst zijn stage bij ons gelopen, en is vervolgens blijven plakken voor de fotografie in het bedrijf,” vertelt Reinier. “Wat ons echt speciaal maakt is dat we alles volledig zelf oppakken: van de inkoop tot verkoop en het contact met de klant. Daardoor komen klanten ook vaak weer terug voor een volgende aankoop.”

Sinds het begin van het autobedrijf in 2019, is Heger & Veldwijk Automotive aangesloten bij Financial Lease Partner. “We kunnen altijd snel terecht, het contact is makkelijk en onze klanten worden altijd goed geholpen. Wanneer we contact hebben met andere autobedrijven stippen we ook vaak de samenwerking met Financial Lease Partner aan. Onlangs nog, met Stip Automotive.”

“Het persoonlijke contact wat wij hebben met onze Relatiemanager Irwin is ontzettend fijn,” gaat Reinier verder. “Je kan er altijd vanuit gaan dat hij snel is en de contracten zo rond heeft. Wij weten dat onze klant ook in goede handen bij hem is. En soms helpt hij ons ook met het verkopen van de auto!”

Benieuwd naar de nieuwe website van Heger & Veldwijk Automotive? Klik hier voor een impressie, het aanbod en de foto’s van Hendri, en volg de heren op Instagram.

Ook persoonlijk contact?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om jou direct als Partner aan te melden. Je kan ook zelf contact met ons opnemen via 085 - 043 17 77.


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.