Partner van de maand februari: ECC Electric Car Company B.V.

Elke maand roepen we een autobedrijf waar wij mee samenwerken uit tot Partner van de Maand.

Partner van de Maand februari:

ECC Electric Car Company B.V
Partner van de maand februari 2024: Electric Car Company

Na het afronden van zijn studie was het tijd voor een nieuwe uitdaging. De oprichting van ECC Electric Car Company. Binnen slechts 4 jaar heeft Nick zijn bedrijf laten groeien tot één van de grotere spelers in de markt van elektrische voertuigen. En met een jaarlijkse verkoop van 400 Tesla’s, kunnen we het succes van zijn onderneming niet ontkennen. 

Bij ECC Electric Car Company zitten ze niet stil, de doelen voor komend jaar zijn helder. Eerst een goede basis neerzetten en vervolgens de voorraad laten groeien. Naast het feit dat ze uit hun huidige pand groeien en op zoek zijn naar een plek met meer ruimte, willen ze graag alles onder één dak. Laadpalen, zonnepanelen en uiteindelijk zelfs onderhoudsdiensten.  

“Ik wilde gek genoeg geen autoverkoper worden”, en nu heeft hij een succesvol bedrijf.

Op dit moment zijn er zo’n 70 auto’s op voorraad, voor het einde van het jaar verwachten ze dat dit er 100 zullen zijn. De voorraad bestaat uit nieuwe en tweedehands auto’s. Vaak zijn de auto’s zo’n 3 tot 4 jaar oud en hebben wat kilometers op de teller.

Er is duidelijk een shift in de markt van elektrisch rijden. Zo wordt het steeds populairder onder particuliere rijders, vaak met een mobiliteitsbudget. Vanaf 2025 vervalt de tegemoetkoming vanuit de overheid. Al is dat niet iets waar Nick zich zorgen om maakt. “In onderhoud blijven elektrische auto’s goedkoper. En je betaalt minder wegenbelasting dan voor een brandstofauto”. 

Waarom klanten terugkomen bij ECC Electric Car Company? Door hun eerlijkheid en kennis van zaken. Ze weten alles van elektrische voertuigen. En niet geheel onbelangrijk: ze nemen écht de tijd voor je. “Op je huis na is dit waarschijnlijk één van de grootste investeringen”.

Vanaf  het begin werkt Nick samen met Financial Lease Partner. En hij heeft geen spijt van van deze beslissing: “Als ik een aanvraag heb, schiet ik hem door en weet ik dat het geregeld wordt. Het is een stukje gemak, ook omdat je weet dat het snel doorloopt.”

Benieuwd naar het ruime aanbod van ECC Electric Car Company? Bekijk het hier.  

Onderdeel van FinancialLease.nl

Financial Lease Partner is onderdeel van de marktleider FinancialLease.nl. Dit is hét automotive platform voor zakelijke rijders. Duizenden ondernemers bekijken dagelijks het ruime aanbod personen- en bedrijfsauto’s. Als Partner adverteer je gratis op FinancialLease.nl én vele andere autoplatformen. 

Ook persoonlijk contact?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om jou direct als Partner aan te melden. Je kan ook zelf contact met ons opnemen via 085 – 043 17 77.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.