Partner van de Maand februari: Jan van Veen Auto’s

Ook in 2023 roepen wij elke maand een autobedrijf waar wij mee samenwerken uit tot Partner van de Maand.

Partner van de Maand februari:

Jan van Veen Auto’s

In 1994 startte Jan van Veen zijn eigen autobedrijf in Zuilichem. Ondertussen staat Bert Kreling sinds 4 jaar aan het roer bij Jan van Veen Auto’s en telt het bedrijf 14 werknemers. Al sinds jaar en dag is Jan van Veen dé specialist in Volkswagen, Audi, Seat & Škoda occasions. Jan van Veen is daarom niet alleen een autobedrijf, maar ook een begrip op zich. Samen met Relatiemanager Mirko zijn wij op de koffie geweest bij Bert en hebben we gesproken over de jarenlange samenwerking.

Bij Jan van Veen Auto’s houden ze van duidelijke communicatie en zo weten hun klanten precies waarvoor ze naar Zuilichem komen. “Wij zijn gespecialiseerd in Volkswagen, Audi, Seat & Škoda occasions, dus daar ligt onze volledige focus op en daar weten we alles van af,” aldus Bert Kreling. Met een aanbod van ongeveer 350 origineel Nederlandse occasions op voorraad is er voor elke koper een ruime keus. “Onze expertise op het gebied van de auto’s die wij aanbieden wordt zeer gewaardeerd door onze terugkerende klanten. In een tijd waar de autotechnieken steeds complexer worden, is het belangrijk om gespecialiseerd te zijn in de auto’s die je verkoopt,” voegt Bert hieraan toe.

Duidelijke communicatie, transparantie en het hebben van een vaste contactpersoon vormen voor Bert de basis van een prettige samen samenwerking. Al jaren vormen Bert en zijn Relatiemanager Mirko een gouden duo als het aankomt op Financial Leasecontracten rond te krijgen voor de klanten.

Bij Jan van Veen staat de ervaring van de klant centraal, daarom zijn ze constant bezig om deze te verbeteren. Naast dat ze het oude logo hebben ingeruild voor een kersverse logo, zijn ze bezig met het digitaliseren van meerdere processen binnen de werkplaats en de showroom. En om de connectie met de klant te vergroten ligt de focus ook op het verbeteren van de online zichtbaarheid.

Benieuwd naar de voorraad personenauto’s? Check hier de website van Jan van Veen Auto’s.

Ook persoonlijk contact?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om jou direct als Partner aan te melden. Je kan ook zelf contact met ons opnemen via 085 – 043 17 77.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.