Partner van de Maand januari: Autolinie

Elke maand roepen we een autobedrijf waar wij mee samenwerken uit tot Partner van de Maand.

Partner van de Maand januari:

Autolinie
Partner van de maand: Autolinie

De twee ondernemende broers startten rond hun twintigste met hun autobedrijf. Samen gingen ze dit avontuur aan in een bescheiden pand in Alkmaar. Met een aanbod bestaand uit betaalbare, oudere auto’s zoals de Peugeot 206.

Met hard werken en toewijding zijn ze gegroeid. Nu hebben ze een grote showroom op een A-locatie. Goed bereikbaar, net volledig verbouwd en het belangrijkste: de meest luxe auto’s bomvol opties. Bij Autolinie kom je als je wat meer te besteden hebt of mooie jaarcijfers kan tonen. Met hun assortiment bedienen zij het hogere segment. De broers importeren bijna alles en kopen enkel auto’s in die ze zelf ook zouden willen rijden.

Autolinie wordt gezien als ‘Mercedes expert van Nederland’, en dit zie je terug in hun ruime aanbod. Door de jaren heen zijn ze zich op steeds exclusievere modellen gaan focussen.

Afgelopen jaar verkochten ze maandelijks zo’n 20 auto’s. De twee laatste maanden lag de focus op de verbouwing van het pand. Volledig vernieuwd en helemaal afgestemd op de smaak van de heren. En geloof ons, dat hebben ze wel.

Tijdens ons bezoek rinkelt de telefoon alleen al twee keer voor een aanvraag via FinancialLease.nl. Ze laten er geen gras over groeien en dit wordt beloond. Als wij de deur uitlopen zijn er twee auto’s verkocht. En de middag begon pas net. 

Een goede start van het jaar. En het belooft veel goeds voor 2024. 

Benieuwd naar Autolinie? Bekijk de website hier.

Onderdeel van FinancialLease.nl

Financial Lease Partner is onderdeel van de marktleider FinancialLease.nl. Dit is hét automotive platform voor zakelijke rijders. Duizenden ondernemers bekijken dagelijks het ruime aanbod personen- en bedrijfsauto’s. Als Partner adverteer je gratis op FinancialLease.nl én vele andere autoplatformen. 

Ook persoonlijk contact?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om jou direct als Partner aan te melden. Je kan ook zelf contact met ons opnemen via 085 – 043 17 77.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.