Partner van de Maand januari: Oostland Automobielen

Ook in 2023 roepen wij elke maand een autobedrijf waar wij mee samenwerken uit tot Partner van de Maand.

Partner van de Maand januari:

Oostland Automobielen

Al meer dan een kwart eeuw staat Harry Oostland aan het hoofd van Oostland Automobielen. In 1997 startte Harry het Groningse autobedrijf die gespecialiseerd is in de in- en verkoop van bedrijfswagens. Samen met vier andere collega’s verhandelen ze niet alleen bestelbussen, maar ook bijvoorbeeld hoogwerkers. Wij hebben koffie gedronken met Pieter Jan Luursema, verantwoordelijk voor de in- en verkoop en met Jesse Schimmel, die zich voornamelijk op de verkoop focust.

Bij Oostland Automobielen houden ze van heldere en transparante communicatie. “Dankzij onze korte lijnen weten onze klanten altijd precies waar ze aan toe zijn. De meeste klanten die hier komen, zijn vaak zakelijke klanten. Als ze een bus nodig hebben, dan hebben wij die voor ze klaarstaan. Wat je ziet is wat je krijgt. Als een klant online een mooie bus ziet, dan hoeft hij of zij alleen nog maar naar onze showroom te komen om alles af te handelen. We kunnen de bus ook kosteloos bezorgen door heel Nederland.” aldus Pieter Jan.

Al sinds de oprichting van Financial Lease Partner, destijds Dealer Contact Center, werkt Oostland Automobielen met ons samen. “Een samenwerking met een duidelijk en helder verhaal, en eentje met goede voorwaarden,” aldus Pieter Jan. En vanuit Financial Lease Partner ervaren wij het ook als 2 handen op 1 buik.

Momenteel verkopen ze bij Oostland Automobielen gemiddeld 500 bedrijfswagens per jaar. In het verleden deden ze met de export 1500 tot 2000 auto’s per jaar. Veel van die export ging naar Rusland of Oekraïne, door de oorlog daar is dat nu veel minder. Toch zijn ze bij Oostland Automobielen zeker tevreden met hoe de handel nu loopt.

Benieuwd naar de voorraad bedrijfswagens? Check hier de website van Oostland Automobielen.

Ook persoonlijk contact?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om jou direct als Partner aan te melden. Je kan ook zelf contact met ons opnemen via 085 – 043 17 77.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.