Partner van de Maand juli: Kallenberg Bedrijfsauto's

In 2022 roepen we elke maand een autobedrijf waar wij mee samenwerken uit tot Partner van de Maand.

Partner van de Maand juli is:

Kallenberg Bedrijfsauto’s
Kallenberg Bedrijfsauto’s Partner van de Maand

Kallenberg Bedrijfsauto’s is pas kort geleden opgericht: in maart 2021 richtte Lodewijk Kallenberg het autobedrijf op. Ondertussen staan ze met vier man op de werkplaats en in de showroom. We spreken Marcel, verkoopadviseur sinds augustus 2021: “Momenteel verkopen wij zo’n 20 tot 25 auto’s per maand. Ons streven is om richting het einde van het jaar op gemiddeld 30 verkopen in de maand te zitten.”

Kallenberg Bedrijfsauto’s kenmerkt zich door hun eerlijke en respectvolle behandeling van de klant. Marcel gaat verder: “We behandelen iedereen zoals we ook zelf behandeld willen worden, ik denk dat dit ons dan ook als bedrijf uniek maakt.” En deze mentaliteit zorgt er, naast de uitstekende service, voor dat de klanten van Kallenberg Bedrijfsauto’s ook vaak hun weg weer terug vinden naar Ridderkerk.

Als zusteronderneming van Van Pelt Auto’s, is Kallenberg Bedrijfsauto’s al jaren bekend met Financial Lease Partner. “De snelle en klantgerichte service, maar ook de eerlijkheid zorgt ervoor dat wij een samenwerking met Financial Lease Partner zeker aanraden aan andere autobedrijven.”

Benieuwd naar de voorraad bedrijfsauto’s? Check hier de website van Kallenberg Bedrijfsauto’s. 

Ook persoonlijk contact?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om jou direct als Partner aan te melden. Je kan ook zelf contact met ons opnemen via 085 – 043 17 77.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.