Partner van de maand juni: KikSales Automotive

Elke maand roepen we een autobedrijf waar wij mee samenwerken uit tot Partner van de maand.

Partner van de maand juni

KikSales Automotive
Partner van de maand juni KikSales

KikSales Automotive is geen onbekende in de gemeente Krimpenerwaard. Sterker nog, ze zijn misschien wel de grootste speler in de regio. En dat is niet voor niks. Annelies Kik neemt ons mee in het verhaal van het succesvolle bedrijf dat ze heeft opgebouwd in de afgelopen tien jaar.

Hoe heeft Annelies dit voor elkaar gekregen? Haar passie en enthousiasme zijn aanstekelijk. Handig bij het verkopen. Daarnaast zorgt ze voor (online) zichtbaarheid op verschillende websites en sponsort ze lokale sportclubs. Ook is er een goede voorraad auto’s: allemaal dealer onderhouden, vaak van de eerste eigenaar en afkomstig uit Nederland. Toch kenmerken waar klanten blij van worden. 

KikSales Automotive heeft een grote voorraad van maar liefst 100 auto’s, verdeeld over verschillende locaties in Lekkerkerk. En deze week krijgen ze de sleutel van hun 3e pand, een teken van hun voortdurende groei.  Het doel voor dit jaar? 1000 auto’s verkopen! 

De voorraad wordt aangevuld met inruilauto’s uit de buurt en van leasemaatschappijen. KikSales Automotive richt zich voornamelijk op A-segment auto’s met zo’n 17.000 tot 35.000 km op de teller. Vaak populairdere modellen uit 2018 en 2019. En de ramen worden altijd geblindeerd en de raamlijsten zwart gemaakt. 

Wanneer kopen ze dan een auto? “Als ‘ie naar je lacht zeggen we altijd”. Toch zijn ze selectief en moeten auto’s altijd voldoen aan een aantal specifieke criteria: een groot navigatiescherm, mooie velgen en sportstoelen. 

KikSales Automotive staat bekend om hun klantgerichte benadering, goede voorraad en sterke lokale betrokkenheid. Met hun voortdurende groei en uitbreiding zijn ze een voorbeeld van succesvol ondernemerschap in de Krimpenerwaard. Annelies Kik en haar team zijn erg hecht. Er heerst een familiaire sfeer en iedereen werkt er al jaren. Samen blijven ze met passie werken aan het versterken van hun positie in de automarkt.

Benieuwd naar het ruime aanbod van KikSales Automotive?

Onderdeel van FinancialLease.nl

Financial Lease Partner is onderdeel van de marktleider FinancialLease.nl. Dit is hét automotive platform voor zakelijke rijders. Duizenden ondernemers bekijken dagelijks het ruime aanbod personen- en bedrijfsauto’s. Als Partner adverteer je gratis op FinancialLease.nl én vele andere autoplatformen. 

Ook persoonlijk contact?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om jou direct als Partner aan te melden. Je kan ook zelf contact met ons opnemen via 085 – 043 17 77.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.