Partner van de Maand maart: Autocentrum van Vliet

Elke maand roepen we een autobedrijf waar wij mee samenwerken uit tot Partner van de Maand.

Partner van de Maand maart:

Autocentrum van Vliet

Autocentrum van Vliet in Woerden maakt deel uit van Van Vliet Autogroep. Inmiddels telt de Van Vliet Autogroep elf vestigingen. Het familiebedrijf is opgericht in 1879 toen G.C. van Vliet een smederij opende in de Havenstraat te Woerden. Tegenwoordig is Autocentrum van Vliet in Woerden dé specialist in Opel, in zowel personenauto’s als bedrijfswagens. Wij zijn op bezoek geweest bij accountmanager transport: Wesley van Ingen. Hij is bedrijfswagenspecialist en verantwoordelijk voor de logistieke branche. 

Op de locatie in Woerden zijn ongeveer 50 mensen werkzaam, in totaal werken er ongeveer 250 mensen bij Van Vliet Autogroep. “De deuren van de kantine staan aan beide kanten wagenwijd open. Iedereen zit dwars door elkaar heen, er wordt veel georganiseerd voor het personeel. Maar het leukste bij ons, zijn de FIFA pauzes. Er gaat zelfs een beker rond voor de kampioen in FIFA,” aldus Wesley. Een potje FIFA tussen Wesley en zijn Relatiemanager Tim kon dus niet uitblijven. En na een bloedstollend potje trok Tim aan het langste eind met een 1-0 overwinning. 

Wesley verkoopt voornamelijk bedrijfswagens aan pakketbezorgers en koeriersdiensten. Hij weet wat de behoeftes van de klant zijn, en de klanten weten wat ze aan Wesley hebben. “Binnen de logistieke branche moet er vaak snel geschakeld worden, wij zijn daar op voorbereid. Wanneer een klant van ons bijvoorbeeld een nieuwe route krijgt en daar een busje voor nodig heeft, hoeft hij mij slechts een WhatsApp berichtje te sturen. Ik weet verder waar de bus aan moet voldoen en zorg dat deze dan binnen een paar dagen klaar staat. Moet de bus gefinancierd worden via Financial Lease? Dan weet ik Tim snel te bereiken, en zo is de cirkel rond.” 

Wesley gaat verder: “Het werkt fijn, het is makkelijk en zeer efficiënt. En de Lease Credits zorgen ervoor dat we elk jaar een nieuw FIFA spel halen.” Het persoonlijk contact met zijn vaste Relatiemanager maakt de samenwerking tot een succes: “Ik hoef Tim alleen maar een berichtje te sturen op WhatsApp en binnen de kortste keren heb ik een akkoord op de mail.” Of de samenwerking een deuk heeft opgelopen na het spannende potje FIFA, zal in de komende weken nog moeten blijken…

Benieuwd naar de voorraad auto’s? Check hier de website van Autocentrum van Vliet.

Ook persoonlijk contact?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om jou direct als Partner aan te melden. Je kan ook zelf contact met ons opnemen via 085 – 043 17 77.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.