Partner van de maand maart: GTS Car Service

Elke maand roepen we een autobedrijf waar wij mee samenwerken uit tot Partner van de maand.

Partner van de maand maart:

GTS Car Service

In 2018 startte Omar zijn bedrijf. Hij bouwde hier zijn leven op nadat hij in 2014 van Syrië naar Nederland kwam. Met succes. Hij geeft ons een rondleiding door Zwolle waar we langs zijn bedrijven gaan: een koeriersbedrijf, poetsbedrijf, spuitbedrijf en natuurlijk zijn autobedrijf. Ook mochten we alvast een kijkje nemen in zijn showroom.

Voor hem is dit pas het begin. Omar heeft zijn visie scherp en droomt groot. Samen met zijn team zorgt hij voor het succes van zijn bedrijf. En hij ziet hen ook als de belangrijkste factor. Hierover zegt hij “De taart wordt eerlijk verdeeld”.

Met behulp van TikTok weten klanten uit heel Nederland hem te vinden. De telefoon rinkelt non-stop tijdens ons bezoek. Niet gek met een voorraad van 100 auto’s, waarvan hij er 30 per maand verkoopt. Vaak zelfs zonder dat mensen langs zijn geweest. Door zijn transparantie zit het vertrouwen goed.

Door zijn koeriersdienst weten mensen uit de regio hem snel te vinden voor bestelbussen. Uiteindelijk is zijn doel om de grootste te worden in Overijssel, met 3 vestigingen. En hij laat zich niet tegenhouden. In Syrië was hij een advocaat, deze kennis past hij dagelijks toe in zijn bedrijfsvoering.

Sinds een jaar werkt hij met Financial Lease Partner. Hij vindt de korte lijnen fijn. Er wordt snel gehandeld en hij kan alles uit handen geven. Hij weet dat het altijd goed geregeld wordt.

Benieuwd naar het aanbod van GTS Car Service? Bekijk het hier.

Onderdeel van FinancialLease.nl

Financial Lease Partner is onderdeel van de marktleider FinancialLease.nl. Dit is hét automotive platform voor zakelijke rijders. Duizenden ondernemers bekijken dagelijks het ruime aanbod personen- en bedrijfsauto’s. Als Partner adverteer je gratis op FinancialLease.nl én vele andere autoplatformen. 

Ook persoonlijk contact?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om jou direct als Partner aan te melden. Je kan ook zelf contact met ons opnemen via 085 – 043 17 77.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.