Partner van de Maand mei: Ruinemans Bedrijfswagens

In 2022 roepen we elke maand een autobedrijf waar wij mee samenwerken uit tot Partner van de Maand.

Partner van de Maand mei is:

Ruinemans Bedrijfswagens
Partner van de maand Ruinemans Bedrijfswagens


Jan Ruinemans heeft vijftig jaar geleden autobedrijf Ruinemans opgericht waarbij hij voornamelijk personenauto’s verkocht. Ondertussen runnen zonen Bart en Jeroen het bedrijf, ligt de focus voornamelijk op bedrijfswagens en zijn er tien mensen in dienst.

En de zaken gaan heel goed: “We verkopen gemiddeld 850 bussen per jaar,” vertelt Verkoopadviseur Feri Morvai, “met 20 bussen in de week als streven.” De klantenkring van Ruinemans Bedrijfswagens is heel divers. “We ontvangen veel internationale klanten die op zoek zijn naar bedrijfswagens in verschillende segmenten,” gaat Feri verder. Het aanbod bestaat uit een goede mix van diverse bussen in alle prijsklassen.

“Wat ons echt uniek maakt is dat onze showroom in een boerderij is gevestigd, midden in de weilanden, tussen de koeien.” Ruinemans Bedrijfswagens differentieert zich door hun goede service, betrouwbaarheid en ontzorging. Dat is terug te zien in de uitstekende reviews die het autobedrijf ontvangt. Feri: “We denken echt met de klant mee. Net als Financial Lease Partner. We werken al vanaf het begin samen als het gaat om het verstrekken van zakelijke financieringen voor de bedrijfswagens.”

Benieuwd naar de ruime voorraad bestelbussen? Check hier de website of volg Ruinemans Bedrijfswagens op Instagram.

Ook persoonlijk contact?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om jou direct als Partner aan te melden. Je kan ook zelf contact met ons opnemen via 085 – 043 17 77.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.