Partner van de Maand mei: STUNNA Cars

Elke maand roepen we een autobedrijf waar wij mee samenwerken uit tot Partner van de Maand.

Partner van de Maand mei:

STUNNA Cars

STUNNA Cars is opgericht in 2016 en wordt gerund door twee neven, Frank en JP. Deze ondernemers zijn met hun autobedrijf gevestigd in Wateringen. Sinds 2022 vind je ze in een groter pand, centraal gelegen op het industrieterrein.

Ze runnen STUNNA Cars met zijn tweeën. Daar waar JP verantwoordelijk is voor het aanbod, houdt Frank zich bezig met de verkoop van de modellen. STUNNA Cars bedient een ruime doelgroep met een specifiek product. Zo verkopen ze voornamelijk Volkswagen Golf en SEAT Leon’s, hiermee bedienen ze jong en oud.

Ze verkopen veel online via platforms, zoals Marktplaats en Autoscout. Hierover zegt Frank Woesthoff: “Onze webshop is een online showroom, tegenwoordig hoeft het geen glazen paleis meer te zijn.” En dit blijkt, ze maken wekelijks veel ondernemers én particulieren blij met nette occasions. Klanten reizen stad en land af om langs te komen, van Limburg tot Groningen.

Klanten komen hierdoor direct hun auto ophalen. Ze vertrouwen er namelijk op dat wat ze online zien goed is. Mochten er toch twijfels ontstaan op locatie, dan hebben ze bij STUNNA Cars nog keuze uit een tiental andere modellen. De klant kan kiezen uit vele opties, kleuren en verschillende prijzen, passend bij hun behoeften én budget. STUNNA Cars biedt occasions al vanaf € 10.000,-.

“Als je op één ding focust weet je ook veel over het product, en dat merken mensen ook.”

Waarom STUNNA Cars graag met Financial Lease Partner werkt? “Ik hoef ze niet meer uit te leggen waar het om gaat”, aldus Frank. Voor hem is het belangrijk dat de deal doorgaat, dat de wensen van de klant gehoord en vervuld worden. Financial Lease Partner ontzorgt hierin en draagt bij aan het succes van een deal.

Benieuwd naar de voorraad occasions? Bekijk hier de website van STUNNA Cars.

Ook persoonlijk contact?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om jou direct als Partner aan te melden. Je kan ook zelf contact met ons opnemen via 085 – 043 17 77.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onderdeel van FinancialLease.nl

Financial Lease Partner is onderdeel van de marktleider FinancialLease.nl. Dit is hét automotive platform voor zakelijke rijders. Duizenden ondernemers bekijken dagelijks het ruime aanbod personen- en bedrijfsauto’s. Als Partner adverteer je gratis op FinancialLease.nl én vele andere autoplatformen.