Partner van de maand mei: Zayn Cars

Elke maand roepen we een autobedrijf waar wij mee samenwerken uit tot Partner van de maand.

Partner van de maand mei

Zayn Cars
Partner van de maand mei: Zayn Cars

Vier jaar geleden richtte de jonge ondernemer Delzar Zayn Cars op. Tijdens ons bezoek vertelt hij enthousiast over zijn aanpak. Hij runt het bedrijf samen met zijn broer: de eigenaar van autobedrijf Bak. Ze zijn samen opgegroeid met auto’s, wat hun samenwerking extra bijzonder maakt.

Zayn Cars bedient een breed marktsegment. “We richten ons niet op één merk, we bedienen eigenlijk het volledige segment van A tot Z.” Hoewel Delzar vooral Duitse en Japanse auto’s verkoopt, ligt de focus iets meer op het luxe segment. In hun regio is er dan ook weinig concurrentie. En dat zie je terug in de cijfers. Zayn Cars verkoopt gemiddeld zo’n 30 auto’s per maand. “Het is hard werken, maar het loont zeker.” aldus Delzar. 

Op de vraag of de verkoop van jong gebruikte auto’s blijft toenemen, antwoordt hij bevestigend. “Ja, absoluut.” Ook ziet hij dat elektrische auto’s steeds minder gewild zijn. Dit gaat tegen de trend in die je misschien zou verwachten. Een reden voor hem om geen elektrische voertuigen op voorraad te hebben. 

“Bij alle auto’s gaat er een strik omheen. Ze worden perfect afgeleverd.” vertelt Delzar trots. Dit extra stapje zorgt voor tevreden klanten.

In 2024 willen ze nog een locatie openen om de segmenten beter op te delen. En om hun voorraad nog beter te presenteren.

Een jaar geleden startte Zayn Cars hun samenwerking met Financial Lease Partner. Via collega-autobedrijven kwamen ze in contact met onze accountmanager Ronald. Zayn Cars zag potentie en dit wisten we waar te maken. Samen zorgen we voor extra aanvragen! 

Benieuwd naar de voorraad van Zayn Cars? Neem een kijkje op de website.

Onderdeel van FinancialLease.nl

Financial Lease Partner is onderdeel van de marktleider FinancialLease.nl. Dit is hét automotive platform voor zakelijke rijders. Duizenden ondernemers bekijken dagelijks het ruime aanbod personen- en bedrijfsauto’s. Als Partner adverteer je gratis op FinancialLease.nl én vele andere autoplatformen. 

Ook persoonlijk contact?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om jou direct als Partner aan te melden. Je kan ook zelf contact met ons opnemen via 085 – 043 17 77.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.