Partner van de Maand november: Auto Synyco B.V.

Elke maand roepen we een autobedrijf waar wij mee samenwerken uit tot Partner van de Maand.

Partner van de Maand november:

Auto Synyco B.V.

In 1952 werd Auto Synyco B.V. opgericht. En in 2009 nam Johan Tuinstra het stuur over. Als trotse eigenaar van Auto Synyco B.V. in Franeker, Vakgarage Esgee in Harlingen, Vakgarage Pheifer in Sneek én twee tankstations, heeft Johan ook het innovatieve platform proefritaanhuis.nl opgezet. Allemaal onderdeel van Pheifer Holding.

Binnen de holding werken ongeveer 27 mensen, ondersteund door een aantal parttime chauffeurs. Ieder jaar verkopen ze zo’n 1.800 auto’s. In de showrooms hebben ze voornamelijk de Duitse toppers staan, hun specialisatie. Dit komt doordat ze voorheen Volkswagen-Audi dealer waren. Toch richten ze zich nu op verschillende merken, met een speciale focus op het opkomende Lynk & Co. Ze hebben zelfs de grootste Lynk & Co voorraad van Nederland.

Wat het bedrijf uniek maakt, is de combinatie van proefritaanhuis.nl en de mogelijkheid om nieuwe auto’s bij de klanten thuis af te leveren. Johan benadrukt dat deze aanpak het bereik van het bedrijf aanzienlijk vergroot. Ondanks de fysieke locatie in Franeker, bedient Auto Synyco klanten door heel Nederland, zelfs tot in Maastricht. Het concept wordt ondersteund door uitstekende reviews, waaruit blijkt dat klanten waarderen dat ze op afstand kunnen kopen en vertrouwen op de goede service.

“De snelheid van het proces is de sleutel tot het online verkoopsucces. Na het verkoopgesprek wil je de klant zo snel mogelijk van de markt halen. Dit betekent dat je niet moet afwachten tot de klant uit zichzelf een keer langskomt, maar dien je zelf de regie te pakken en breng je de proefrit naar de klant. Bedenk ook dat een proefrit aan huis meer is dan het creëren van een extra verkoopkans. Het is een vorm van service en een manier om de klant te ontzorgen. Wij doen net dat beetje extra voor de klant, waardoor ze graag weer terugkomen. “

De samenwerking met Financial Lease Partner is een strategische keuze. En de laatste twee jaar is deze samenwerking intensiever geworden. Johan waardeert met name het snelle schakelen van onze collega’s, met name door Sandeep. “Samen met Financial Lease Partner zorgen wij ervoor dat ondernemers in heel Nederland snel op weg zijn in hun nieuwe auto”, aldus Johan.

Onderdeel van FinancialLease.nl

Financial Lease Partner is onderdeel van de marktleider FinancialLease.nl. Dit is hét automotive platform voor zakelijke rijders. Duizenden ondernemers bekijken dagelijks het ruime aanbod personen- en bedrijfsauto’s. Als Partner adverteer je gratis op FinancialLease.nl én vele andere autoplatformen. 

Ook persoonlijk contact?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om jou direct als Partner aan te melden. Je kan ook zelf contact met ons opnemen via 085 – 043 17 77.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.