Partner van de Maand november: BWS Bedrijfsauto’s

In 2022 roepen wij elke maand een autobedrijf waar wij mee samenwerken uit tot Partner van de Maand.

Partner van de Maand november is:

BWS Bedrijfsauto’s

In 2017 richtte Arjan Warnders BWS Bedrijfsauto’s op als onderdeel van Bloemhof & Pleiter Auto’s, maar met de volledige focus op de bestelbussen. Arjan werkt op dit moment samen met twee andere collega’s, en zetten ongeveer 60 bedrijfsauto’s per maand weg. Toen Arjan net begon, had hij zo’n 60 bussen op voorraad, dit is anno 2022 verdubbeld tot 120 bedrijfsauto’s in de showroom.

Arjan vertelt: “Onze kennis, maar ook zeker de persoonlijke inbreng is wat BWS Bedrijfsauto’s uniek maakt. Bedrijfswagens is echt ons vakgebied en we doen waar wij enorm goed in zijn.” Dit persoonlijke contact en de service is ook de reden waarom klanten terugkomen naar Arjan. “Wij kijken naar een bus alsof wij er zelf mee moeten rijden”.

De persoonlijke inbreng is geheel te danken aan Arjan zelf. Misschien heb je zijn video’s wel eens voorbij zien komen op Instagram, Facebook of LinkedIn met de volgende leus:

“Meerdere uitgaven tegelijk? De bus nodig aan onderhoud toe? Deze week nog rijden in een bedrijfsauto die weer jaren kan? → Vraag Arjan de bussenman.”

In 2023 wil Arjan nog groter groeien. “Recentelijk hebben wij extra grond gekocht, dus de ruimte is er nu ook om door te groeien naar de 1000 bussen per jaar. Deze groei willen wij wel duurzaam doorzetten met wat wij belangrijk vinden: en dat is persoonlijk contact en een goede service.”

Ongeveer 80% van de klanten van BWS Bedrijfsauto’s koopt de bedrijfsauto middels Financial Lease. “Samen zijn wij net een voetbalteam, wij weten hoe wij het beste samen moeten opereren en mijn Relatiemanager Mirko is hierin mijn medespeler.”

Onze Partner van de Maand is een duurzame samenwerking waarmee wij al ruim vijf jaar ondernemers voorzien van uitstekende bedrijfsbussen. Op naar de volgende vijf! Benieuwd naar de voorraad bedrijfsauto’s? Check hier de website van BWS Bedrijfsauto’s.

Ook persoonlijk contact?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om jou direct als Partner aan te melden. Je kan ook zelf contact met ons opnemen via 085 – 043 17 77.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.