Partner van de Maand oktober: Autobedrijf Jong ijzer

Elke maand roepen we een autobedrijf waar wij mee samenwerken uit tot Partner van de Maand.

Partner van de Maand oktober:

Autobedrijf Jong ijzer

Robert richtte in 2018 zijn autobedrijf Jong ijzer op. Als 28-jarige ondernemer heeft hij al heel wat kilometers op de teller staan. Zijn ondernemerschap begon al op de middelbare school, waar hij scooters en later auto’s verkocht.

“Leeftijdsgenoten hadden een bijbaan in de supermarkt.

Maar voor mij was dit net zoals vakken vullen!”

Zijn bijbaan was ongebruikelijk. Waar anderen in supermarkten vakken vulden, ontwikkelde hij zich steeds meer als ondernemer. Hij kocht één of twee auto’s in en verkocht ze door aan een autodealer in de buurt. Zijn studiefinanciering gebruikte hij als startkapitaal. Robert weet hoe je mensen moet enthousiasmeren, ook in het opbouwen van zijn eigen bedrijf. De man waar hij zijn auto’s onderbracht hielp hem op weg. 

Hij begon in een bescheiden schuur in Tilburg. Er was geen water of verwarming. Terwijl hij toen al wel auto’s uit het luxe segment verkocht. Daarom was hij sceptisch aan het begin. Maar met zijn doorzettingsvermogen en door de flexibiliteit van zijn HBO studie Business Management, lukt het hem om tijdens zijn studie zijn bedrijf op poten zetten én te laten groeien. Van een minor tot afstuderen, zijn eigen onderneming stond centraal. 

Inmiddels groeit zijn bedrijf uit zijn pand in Waalwijk, waar iedere maand de helft van zijn voorraad wordt verkocht. Hij is een ondernemer die zichzelf blijft uitdagen. 

De hele showroom staat vol met merken als Mercedes, Audi en Volkswagen in luxe uitvoeringen, met alle mogelijke opties. Altijd van de eerste eigenaar, met weinig kilometers op de teller. Al vindt hij klantenbinding het belangrijkste. Hij leert graag over en van de mensen om hem heen.

Robert is erg gedreven. Hij begrijpt als geen ander dat het kopen van zo’n auto een mijlpaal kan zijn, vandaar dat hij probeert uit te pakken als klanten hun auto ophalen.

Aan het begin van de samenwerking met Financial Lease Partner was hij direct positief verrast. Dankzij de samenwerking kan Robert namelijk snel leveren. Soms zelfs binnen één dag. In tegenstelling tot andere aanbieders die soms een week op zich laten wachten. 

Hoewel zijn succesverhaal indrukwekkend is, heeft Robert nog steeds groeiambities voor de toekomst. In 2024 hoopt hij uit te breiden. Maar… Hij is nog op zoek naar een nieuwe, geschikte locatie. Laten we hem helpen bij deze zoektocht!

Benieuwd naar het aanbod van Autobedrijf Jong ijzer? 

Onderdeel van FinancialLease.nl

Financial Lease Partner is onderdeel van de marktleider FinancialLease.nl. Dit is hét automotive platform voor zakelijke rijders. Duizenden ondernemers bekijken dagelijks het ruime aanbod personen- en bedrijfsauto’s. Als Partner adverteer je gratis op FinancialLease.nl én vele andere autoplatformen. 

Ook persoonlijk contact?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om jou direct als Partner aan te melden. Je kan ook zelf contact met ons opnemen via 085 – 043 17 77.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.