Partner van de Maand oktober: PUUR Leusden Automotive

In 2022 roepen we elke maand een autobedrijf waar wij mee samenwerken uit tot Partner van de Maand.

Partner van de Maand oktober is:

PUUR Leusden Automotive
Partner van de maand oktober: PUUR Leusden

Begin 2021 richtten Pieter Schoonderbeek en Taco Schouten PUUR Leusden Automotive op, met als doel: op een eerlijke en transparante manier auto’s verkopen. “De naam zegt het al: bij PUUR kun je oprecht zaken doen zonder gesjoemel,” vertelt Pieter, “je hoeft je bij ons niet af te vragen of er ooit is gerookt in de auto, dat hij schade heeft gehad of slecht is onderhouden. Alle auto’s verkeren in uitstekende staat”

Pieter gaat verder: “Daarom verkopen onze auto’s zichzelf, het enige dat wij moeten doen is de verkoop faciliteren, en daar helpt Financial Lease Partner ons vaak een handje bij.” Pieter en Taco zijn erg te spreken over de samenwerking en het prettige contact: “Er zijn geen mitsen en maren in het contact dat wij met Financial Lease Partner hebben, er is gewoon een duidelijke gunfactor die twee kanten op werkt. Dat voel je en dat is gewoon voor beide partijen prettig werken.”

Op dit moment zijn er 5 mensen werkzaam bij PUUR, Taco en Pieter houden zich bezig met de in- en verkoop van jonge premium auto’s, er werken drie jongens in de after-sales en twee monteurs die zich bezighouden met het rijklaar maken van de auto’s. Naast een showroom heeft PUUR ook een klein garagebedrijf en detailing afdeling. Het doel is om dit jaar 250 premium auto’s tussen de € 50.000 en € 250.000 te verkopen.

Benieuwd naar de voorraad jonge Duitse premium auto’s? Check hier de website van PUUR Leusden Automotive.

Ook persoonlijk contact?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om jou direct als Partner aan te melden. Je kan ook zelf contact met ons opnemen via 085 – 043 17 77.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.