Partner van de Maand september: MANA Bedrijfswagens

In 2022 roepen we elke maand een autobedrijf waar wij mee samenwerken uit tot Partner van de Maand.

Partner van de Maand september is:

MANA Bedrijfswagens
MANA Bedrijfswagens

Met vijf vestigingen is MANA Bedrijfswagens dé MAN Dealer en Volkswagen Servicepartner voor de regio Zuid-West-Nederland. Met de komst van de nieuwe eigenaar, ca. drie jaar geleden, waait er een frisse wind door MANA Bedrijfswagens. Daar waar zij zich in het verleden slechts richtte op bovenstaande activiteiten, is het bedrijf nu ook volop actief op het gebied van reparatie en onderhoud, de verhuur van bedrijfswagens en de in- en verkoop van tweedehands bedrijfswagens.

“We zijn nu een kleine twee jaar bezig en zien steeds vaker terugkerende klanten. Het informele contact en de snel wisselende voorraad spelen hierin een grote rol.” Volgens Jeroen van Ham, Manager MANA Used: “Ondanks dat we een ervaren bedrijf zijn, hebben we een frisse blik op de ontwikkelingen in de markt. We hebben een zeer gedreven en ambitieus team, dat altijd vooruit wil blijven gaan,” aldus Jeroen. De ambitie in Roosendaal is om binnen 5 jaar door te groeien naar verkoop van 1500 gebruikte bedrijfswagens op jaarbasis.

Jeroen is zeer tevreden met de samenwerking tussen MANA Bedrijfswagens en Financial Lease Partner. Hij ziet het als “een samenwerking tussen twee ambitieuze bedrijven die graag willen groeien. De hoge kredietacceptatie, snelle reacties en korte doorlooptijd zijn hierin ook doorslaggevend. Verder maakt mijn persoonlijke contact met Maurits de samenwerking tot een groot succes.”

Benieuwd naar de voorraad? Check hier de website van MANA Bedrijfswagens.

Ook persoonlijk contact?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om jou direct als Partner aan te melden. Je kan ook zelf contact met ons opnemen via 085 – 043 17 77.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.