Partner van de maand september: MANA Bedrijfswagens

In 2022 roepen we elke maand een autobedrijf waar wij mee samenwerken uit tot Partner van de Maand.

Partner van de Maand september is:

MANA Bedrijfswagens
MANA Bedrijfswagens

MANA kent maar liefst vijf vestigingen, onze Partner van de Maand is de vestiging in Roosendaal. Van oudsher is MANA een MAN dealer, maar sinds 2,5 jaar waait er een frisse wind door het bedrijf dankzij de nieuwe eigenaar. Vorig jaar zijn ze ook begonnen met de verkoop van tweedehands bedrijfswagens. Op de vestiging in Roosendaal zijn 22 mensen werkzaam: twee op nieuwe verkoop, drie op occasions en de rest van het team vind je in de werkplaats.

“We zijn nu een jaar bezig en zien al terugkerende klanten, dat wordt ook steeds meer. Onze persoonlijke aanpak speelt hier een grote rol in.” Volgens Jeroen van Ham, Manager Used Commercial Vehicle is dit het geheime ingrediënt tot succes bij MANA Bedrijfswagens. “Ondanks dat we een ervaren bedrijf zijn, hebben we altijd een frisse blik op de ontwikkelingen in de markt. We hebben een gedreven team en gezamenlijk zijn we heel ambitieus, we willen altijd vooruit blijven gaan,” aldus Jeroen. In Roosendaal streven ze ernaar om binnen de komende 5 jaar 1500 tweedehands bedrijfswagens op jaarbasis te verkopen.

Jeroen is zeer tevreden met de samenwerking tussen MANA Bedrijfswagens en Financial Lease Partner. Hij ziet het als “een samenwerking tussen twee ambitieuze bedrijven die graag willen groeien. De hoge kredietacceptatie, snelle reacties en korte doorlooptijd zijn hierin ook doorslaggevend. Verder maakt mijn persoonlijke band met Maurits de samenwerking tot een groot succes.”

Benieuwd naar de voorraad? Check hier de website van MANA Bedrijfswagens.

Ook persoonlijk contact?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om jou direct als Partner aan te melden. Je kan ook zelf contact met ons opnemen via 085 – 043 17 77.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.