Populairste occasions 2021

Het afgelopen jaar hebben we samen met veel autobedrijven duizenden ondernemers kunnen helpen met een passende auto voor hun bedrijf. In dit artikel lees je welke personenauto’s en bedrijfswagens het populairst waren in 2021 zodat jij zeker weet dat jij de komende maanden weer de bestverkopende occasions in jouw voorraad kan opnemen.

 

Beste tweedehands personenauto’s

De personenauto’s van het Duitse merk Volkswagen waren wederom het populairst bij ondernemers in Nederland. Voor zowel bedrijfs- als personenauto’s zien we dat Duitse automerken bovenaan de top prijken. Bekijk de top 5 personenauto’s die gegarandeerd zorgen voor meer verkoop van jouw voorraad:

Populaire occasion: Volkswagen Golf
Populaire occasion: Audi A3
Populaire occasion: BMW 3 Serie
Populaire occasion: Mercedes-Benz A-Klasse
Populaire occasion: Volkswagen Polo

Beste tweedehands bedrijfswagens

Bij de populaire bedrijfswagens zien we dat voornamelijk Mercedes-Benz het goed doet. Kun jij jouw autovoorraad aanvullen met deze toppers? Dan verkoop jij gegarandeerd meer occasions! Bekijk de top 5 bedrijfsauto’s die het goed doen bij ondernemers in Nederland:

Populaire occasion: Mercedes-Benz Vito
Populaire occasion: Ford Transit-Custom
Populaire occasion: Opel Vivaro
Populaire occasion: Mercedes-Benz Sprinter
Populaire occasion: Volkswagen Caddy

Meer informatie?

Onze Lease Adviseurs helpen je graag een handje bij de verkoop van jouw voorraad. Of het nu gaat om tweedehands personenauto’s of nieuwe bedrijfswagens, wij staan voor je klaar. Benieuwd of jouw klant in aanmerking komt voor een Financial Leaseaanvraag? Neem dan contact op met via 085 043 17 77, vaak kunnen wij binnen één uur al laten weten of de klant akkoord krijgt voor de auto!

Liever persoonlijk conact?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om jou direct als Partner aan te melden. Je kan ook zelf contact met ons opnemen via 085 – 043 17 77.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.