Partner van de Maand september: A27 Auto’s

Elke maand roepen we een autobedrijf waar wij mee samenwerken uit tot Partner van de Maand.

Partner van de Maand september:

A27 Auto’s

Bij A27 Auto’s gaat de liefde voor de automotive branche ver terug in de tijd. Voor Chris, de drijvende kracht achter het bedrijf, begon de liefde al in zijn kindertijd. Nadat hij opgroeide op  een sloperij, leert hij door de jaren heen alles over auto’s. Hij start met het verkopen van auto-onderdelen en ontwikkelt zich al snel tot een expert in het opknappen en poetsen van auto’s. Hier begint zijn carrière. 

Bij binnenkomst worden we hartelijk ontvangen door zijn zoon, die ook meewerkt in het autobedrijf én daarnaast zelf eigenaar is van CD Cars, aan de overkant. Je merkt aan alles dat hun passie voor auto’s in hun bloed zit.

De ochtenden bij A27 Auto’s beginnen met een opmerkelijk positieve sfeer; iedereen heeft zin om er een succesvolle dag van te maken. En als je de indrukwekkende voorraad van A27 Auto’s bekijkt, begrijp je waarom. Ze hebben maar liefst 160 auto’s direct leverbaar. Ze werken hard om dit te realiseren. Ze zijn zelfs 7 dagen per week geopend en ook buiten sluitingstijden staat de koffie klaar.

Chris benadrukt:

“Als mensen ‘s avonds willen komen kijken, zeg ik ‘graag’."

Hun assortiment bestaat voornamelijk uit jong gebruikte auto’s, met zo’n 10.000 tot 20.000 kilometer op de teller. Ze leveren zo veel mogelijk auto’s met de kop eraf, met fabrieksgarantie.

Volgens Chris komen klanten terug voor hun goede service. Maar als je het ons vraagt, komen klanten terug vanwege hun gastvrijheid en de fijne energie. Gelukkig is dit enthousiasme wederzijds. Ze werken graag samen met Financial Lease Partner omdat de financiering al rond is, als de klant langs komt. Dit maakt auto’s verkopen moeiteloos.

Benieuwd naar het ruime aanbod van A27 Auto’s? Bekijk het hieronder.

Onderdeel van FinancialLease.nl

Financial Lease Partner is onderdeel van de marktleider FinancialLease.nl. Dit is hét automotive platform voor zakelijke rijders. Duizenden ondernemers bekijken dagelijks het ruime aanbod personen- en bedrijfsauto’s. Als Partner adverteer je gratis op FinancialLease.nl én vele andere autoplatformen. 

Ook persoonlijk contact?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om jou direct als Partner aan te melden. Je kan ook zelf contact met ons opnemen via 085 – 043 17 77.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.