Partner van de Maand juli: R. Leenders

Elke maand roepen we een autobedrijf waar wij mee samenwerken uit tot Partner van de Maand.

Partner van de Maand juli:

R. Leenders

In 1995 werd autobedrijf R. Leenders opgericht door Ronnie Leenders. Sinds 2002 bevindt het bedrijf zich op dezelfde locatie. Marco, de zoon van Ronnie, is ook in het bedrijf komen werken. Waardoor R. Leenders een waar familiebedrijf is geworden, volledig gerund door vader en zoon. Ze zijn gespecialiseerd in bedrijfswagens.

Hun nuchtere benadering heeft hen ver gebracht. Klanten komen dan ook met veel plezier terug. Niet alleen vanwege de goede service, maar ook vanwege de goede prijzen en uitgebreide mogelijkheden. Naast het gezamenlijk inkopen en verkopen van auto’s, zorgt Ronnie er persoonlijk voor dat elke occasion eruitziet als nieuw. Hij spuit bijvoorbeeld de velgen en voegt verschillende zwarte details toe. Bovendien adverteren ze met all-in prijzen, inclusief apk, grote beurt en garantie. Hiermee onderscheiden ze zich van de concurrentie.

In de basis voeren ze alle werkzaamheden zelf uit, Ronnie zegt hierover: 

“Ik doe alles zelf: administratie, sleutelen, grote beurtjes, spuitwerkzaamheden en zelfs de kantine”

Ze regelen alles in-house.

Leenders werkt al acht jaar samen met Financial Lease Partner en heeft geen plannen om dit te veranderen. “Het klikt gewoon, er is een band en we kunnen op jullie bouwen. We doen het liefst geen zaken met Jan en alleman”. Daarnaast waarderen ze de goede service, de partnerborrels en de kleine gebaren, zoals een Accountmanager die worstenbroodjes langsbrengt wanneer ze in de buurt zijn. 

Ze verkopen gemiddeld 20 bedrijfsauto’s per maand, waarbij twee factoren bepalend zijn volgens Marco: ‘’Hoelang  duurt het en wat kost het per maand?”. Deze twee hardwerkende heren doen hun uiterste best om altijd aan deze criteria te voldoen, gezien de concurrentie is het belangrijk om te zorgen dat je dingen binnen no-time regelt.

Benieuwd naar hun huidige voorraad bedrijfswagens? Bekijk het aanbod van R. Leenders. 

Ook persoonlijk contact?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om jou direct als Partner aan te melden. Je kan ook zelf contact met ons opnemen via 085 – 043 17 77.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onderdeel van FinancialLease.nl

Financial Lease Partner is onderdeel van de marktleider FinancialLease.nl. Dit is hét automotive platform voor zakelijke rijders. Duizenden ondernemers bekijken dagelijks het ruime aanbod personen- en bedrijfsauto’s. Als Partner adverteer je gratis op FinancialLease.nl én vele andere autoplatformen.