Top 10 mini-midi SUV’s

De afgelopen maanden zien we toenemende verkoop van de compactere varianten van een SUV. Hierin komen twee werelden samen: de wendbaarheid en efficiëntie van personenauto’s en de ruimte en veelzijdigheid van een SUV. Wij zochten uit welke modellen je het beste op voorraad kunt nemen. 

Top 10 mini-midi SUV’s

Praktisch, stijlvol en veelzijdig: midi- en mini-SUV’s, een ideale leaseauto voor ondernemers. Welke SUV’s het populairst zijn? Dat zochten we voor je uit! Hieronder vind je een selectie van de beste mini- en midi-SUV’s van dit moment. 

Populaire mini-SUV’s

 1. Peugeot 2008
 2. Nissan Juke
 3. Jeep Renegade
 4. Hyundai Kona
 5. Mini Countryman

Populaire midi-SUV’s

 1. BMW X3
 2. Toyota C-HR
 3. Audi Q3 
 4. Volkswagen Tiguan
 5. Mercedes-Benz GLA

De populariteit van mini- en midi-SUV’s lijkt voorlopig niet af te nemen. Steeds meer ondernemers kiezen voor deze aantrekkelijke combinatie van stijl, functionaliteit en rijplezier. Als klanten op zoek zijn naar een compacte SUV voor stadsritten of een ruimer model om spullen te vervoeren, is een mini- en midi-SUV lease ideaal voor verschillende ondernemers, en dus klanten. 

Voordelen van zakelijk leasen

Het leasen van een auto kan voordelen met zich meebrengen voor jouw klant en dit kan een verkoopargument zijn. Hiermee kunnen zij onbeperkt kilometers rijden en profiteren van fiscale voordelen zoals rente- en investeringsaftrek. Doordat je klanten adviseert om te kiezen voor Financial Lease, hoeven ze de auto niet in één keer te betalen, maar kunnen ze de kosten spreiden en elders investeren. En dit terwijl jij, als autobedrijf, direct het volledige bedrag gestort krijgt vanuit de bank. 

Misschien wil jij meer weten over de voordelen van Financial Lease voor jouw klanten? Neem dan contact op met onze Relatiemanagers.

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om jou direct als Partner aan te melden. Je kan ook zelf contact met ons opnemen via 085 – 043 17 77.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.