Winnaar 1 jaar leasen bekend

Ter ere van het tienjarig jubileum van FinancialLease.nl konden ondernemers tijdens de actieperiode van 8 t/m 31 maart kans maken op één jaar gratis leasen. Meedoen aan onze winactie was simpel: zij hoefden enkel tijdens de actieperiode een aanvraag te doen voor hun volgende Financial Leaseauto.

Winnaar van de actie

Op 8 april maakte FinancialLease.nl de winnaar van de actie bekend: Peter Bax, eigenaar van Autorijschool Bax te Schoonhoven. Peter had een aanvraag gedaan voor en Audi A3 en een afspraak voor aflevering ingepland bij Jan van Veen Auto’s. Op de dag van aflevering verraste onze Lease Adviseur Mirko samen met de autoverkoper, de zoon van de winnaar!

Artikel gaat verder onder de video.

 

Interview met de winnaar

Omdat Peter (62) zelf de prijs niet in ontvangst kon nemen, belden wij naderhand om zijn reactie te peilen:

“Ik werd door de Lease Adviseur gebeld om te vragen of we tijdens de aflevering een foto konden maken voor promotiedoeleinden, dat leek mij hartstikke leuk,” aldus Bax. 

Verder lezen? Bekijk het artikel op FinancialLease.nl via onderstaande knop

Contact opnemen?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om jou direct als Partner aan te melden. Je kan ook zelf contact met ons opnemen via 085 – 043 17 77.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.