Hoe verhoog je de verkoopmarge?

Middels een samenwerking met Financial Lease Partner kun je makkelijk en zonder extra inzet jouw verkoopmarge tot wel 50% verhogen! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is jouw voorraad te adverteren via ons platform FinancialLease.nl.

Wij leveren jou vervolgens geheel kosteloos leads aan. De klant komt kant-en-klaar met een Financial Lease voorstel bij jou in de showroom voor een proefrit. Je hoeft niet meer te onderhandelen over de prijs, en tekent alleen nog een koopovereenkomst. Wij zorgen dat het gehele aankoopbedrag op jouw rekening wordt gestort. De klant zorgt voor een eventuele aanbetaling, waarna hij tevreden wegrijdt in zijn nieuwe auto.

Omdat je niet meer hoeft te onderhandelen over de verkoopprijs, houd je meer marge over. Daarbij krijg je van ons een mooi provisiebedrag tot 2% van de verkoopprijs én spaar je Lease Credits die je kan inwisselen voor leuke activiteiten en cadeaus!

Voordelen autobedrijf

Voordelen klant

Alle informatie voor autobedrijven

Wil jij meer auto’s verkopen zonder dat jij je daar extra voor hoeft in te zetten of meer voor moet betalen? Word nu Partner en adverteer gratis op platformen als FinancialLease.nl en Marktplaats.nl. Je ontvangt geheel kosteloos leads en spaart voor de leukste uitjes en cadeaus én je ontvangt maandelijks provisie!

Benieuwd?

Ook de verkoopmarge verhogen?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op
om al je vragen te beantwoorden of om jou direct als Partner aan te melden.
Je kan ook zelf contact met ons opnemen via 085 – 043 17 77.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.