Populairste elektrische leaseauto, verkoop jij hem al?

De populariteit van elektrische auto’s blijft stijgen. Dit komt door de toenemende vraag vanuit de consument, de hoge brandstofprijzen en de stimulans vanuit de overheid. In 2022 werd er een recordaantal elektrische auto’s verkocht, waaronder de Škoda Enyaq, die zich mag kronen tot koning onder de elektrische leaseauto’s.

In 2022 bleek de Škoda Enyaq de populairste elektrische leaseauto. Waarom deze volledig elektrische SUV zo populair is bij ondernemers? Door zijn luxe uitstraling, gebruiksgemak en veel ruimte, is de Enyaq de ideale leaseauto. Ook werd de Enyaq uitgeroepen tot “Zakenauto van het jaar 2023”.

Vorig jaar zijn er in Nederland maar liefst 5.469 exemplaren van de Enyaq op kenteken gezet. Met deze cijfers in gedachten, belooft deze Škoda ook in 2023 een gedaagde kandidaat te zijn om rekening mee te houden. Heb je dit model nog niet opgenomen in jouw voorraad? Voeg deze dan toe aan de (online)showroom en vergroot jouw verkoopkansen.

Naast de Škoda Enyaq zijn de BMW iX3, Hyundai Kona of Kia e-Niro ook populaire elektrische auto’s. De zullen ook niet misstaan in de showroom.

Twijfel je nog over het aanbieden van elektrische auto’s? Neem contact op met een van onze Relatiemanagers en vraag naar de mogelijkheden en voordelen op termijn.

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om jou direct als Partner aan te melden. Je kan ook zelf contact met ons opnemen via 085 – 043 17 77.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onderdeel van FinancialLease.nl

Financial Lease Partner is onderdeel van de marktleider FinancialLease.nl. Dit is hét automotive platform voor zakelijke rijders. Duizenden ondernemers bekijken dagelijks het ruime aanbod personen- en bedrijfsauto’s. Als Partner adverteer je gratis op FinancialLease.nl én vele andere autoplatformen.